pén. jún 14th, 2024
Családias, vidám légkörű pécsi

A mi családias, vidám légkörű pécsi cukrászdánkban gyakorlattal rendelkező cukrász állás nyitott meg a szakmáját szerető és értő emberek számára. Pécs történelmi városközpontjában elhelyezkedő cukrászdánk már több évtizede szolgálja ki a helyieket és a városba látogató turistákat egyaránt. Egy olyan hely, ahol a hagyomány és az újítás találkozik, mindemellett pedig a családias hangulat teszi igazán meghitté a munkahelyi légkört.

Munkatársaink a legnagyobb gondossággal és szeretettel készítik el nap mint nap a friss süteményeket, tortákat és egyéb finomságokat, melyek nem csak a szemet, de a lélek is gyönyörködtetik. Cukrászaink munkája során nem csupán a receptúrák pontos betartására, hanem az alkotás örömére is nagy hangsúlyt fektetünk. Az általunk kínált élmény nem csak a gasztronómiai élvezetekre terjed ki, hanem a közösségi élményre is, amit munkatársaink és vendégeink együtt teremtenek meg nap, mint nap.

Ezért is fontos számunkra, hogy csapatunk új tagja olyan szakember legyen, aki nemcsak hogy rendelkezik a szükséges szakmai tapasztalattal, de képes arra is, hogy beilleszkedjen ebbe a különleges, összetartó közösségbe. A családias, vidám légkörű pécsi cukrászdánkban gyakorlattal rendelkező cukrász kollégánk feladatai között szerepel majd az új sütemények koncepciójának kidolgozása, a naponta több alkalommal készülő friss termékek előkészítése, valamint a fiatalabb kollégák munkájának segítése és irányítása is. Az ideális jelölt számára kínálunk versenyképes fizetést, barátságos munkakörnyezetet és lehetőséget a szakmai továbbfejlődésre.

Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik megértik és értékelik a csapatmunka fontosságát, képesek önállóan dolgozni, valamint rendelkeznek azzal a kreativitással és innovációs készséggel, amely elengedhetetlen a sikerhez ezen a területen. Ha úgy érzed, hogy te vagy az ideális jelölt, és szeretnél részese lenni egy valóban különleges munkahelynek, ne habozz jelentkezni! Az állás betöltésére várjuk azoknak a cukrászoknak a jelentkezését, akik már rendelkeznek hasonló munkakörben szerzett tapasztalattal, és készen állnak arra, hogy csatlakozzanak Pécs egyik legkedveltebb cukrászdájának csapatához.