hét. szept 25th, 2023
Harmonika irattartó

Ha irodában dolgozunk, akkor nem ismeretlenek számunkra a papírhegyek. Ilyen szempontból az irodák fontos eszköze az irattartó, amely több változatban is megtalálható a hagyományos irattartótól kezdve a harmonika irattartóig mindenféle típussal találkozhatunk az irodai eszközöket forgalmazó webáruházakban.

Ahol sok papír gyűlik össze, ott többféle mappára, lefűződossziéra, irattartó papucsra lesz szükség, valószínűleg ezekből egyet-egyet még a legpapírmentesebb munkahelyeken is használni fognak. Az összetartozó dokumentumok rendben tartásához szükségünk lehet tűzőgépre, lyukasztógépre, genothermre, lefűzhető tasakra, vagy legnépszerűbb nevén „bugyira”. Nagyobb mennyiségeknél már spirálozógépet, síneket, előlapot és hátlapot is érdemes lehet vásárolni. De maradjunk egy picit az irattartóknál. A harmonika irattartó kiváló minőségű, nagy kapacitású irattartó, amely élénk színekben és dekoratív formatervezésben megtalálható.

Tulajdonságai között szerepel, hogy hat kihajtható feliratozható rekesszel rendelkezik. Nagyobb méretű irataink, dokumentumaink, orvosi leleteink, szerződéseink és hasonlók esztétikus tárolására kiváló a harmonika irattartó. Előnye, hogy kis súlya, praktikus záródása miatt egyszerűen magunkkal vihetjük bárhová, némi túlzással akár egy cég teljes irattára is elfér benne, méghozzá rendszerezetten. Rendkívül praktikus irodaszer, a hagyományos irattartótól abban különbözik, hogy nem kell lyukasztanunk, így már a rendszerezés kezdetén időt nyerünk. Egyszerűen kereshetünk a papírok között, nem kell attól tartanunk, hogy széthullanak.